La Vanguardia publica un article sobre el Grup JDA

Gràcies a la seva sòlida trajectòria i visió de futur, Grup JDA ha estat destacat en un recent article de La Vanguardia, escrit per Blanca Gispert, en què es ressalta el seu enfocament en el talent, la innovació i la internacionalització. En paraules del seu fundador i CEO, l’empresa ha aconseguit adaptar-se ràpidament als canvis del mercat i ha sabut anticipar-se a les necessitats dels seus clients, cosa que els ha permès mantenir-se a l’avantguarda del sector.

Amb el ferm propòsit de continuar superant els reptes del mercat i les expectatives dels seus clients, Grup JDA segueix apostant per la innovació, la sostenibilitat i el desenvolupament del seu equip humà com a elements clau per a l’èxit continuat.

Per a més informació sobre els avenços i projectes de Grupo JDA, pots llegir l’article complet a La Vanguardia aquí.

print


Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.