Laboral

Laboral, RRHH i Capital Humà

En un entorn de gran complexitat, els nostres professionals combinen un profund coneixement dels recursos humans com a especialistes i un coneixement sectorial del negoci. Proporcionem i implantem solucions en tot tipus de projectes relacionats amb la dimensió humana d’una organització.

Llegir més
Pla d´Igualtat i Registre de Salaris

El Reial Decret Llei 06/2019 d’1 de març, de mesures urgent té com a objectiu establir un nou marc jurídic cap a la plena igualtat entre dones i homes.

Un dels aspectes més destacats és que inclou l’obligatorietat de les empreses de tenir un Pla d’Igualtat i un Registre de Salaris mitjos dels diferents llocs de treball de l’empresa.

Llegir més
BPO nòmines

El BPO consisteix en un procés de focalització en els processos core d’una companyia. L’externalització dels processos non core permet que una empresa se centri, de manera exclusiva, en la seva activitat core amb l’objectiu

Llegir més
Outsourcing Comptable i/o Processos

L’Outsourcing és una tendència que s’està imposant a les empreses de tot el món. Permet que aquestes es concentrin en el seu negoci, externalitzant, amb la màxima eficiència, algunes d’aquestes funcions.

Llegir més

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.