JDA lliura el premi a la Innovació Empresarial a la X Nit Empresarial-Premis UEI 2024

Ahir dijous 16 de maig, la Unió Empresarial Intersectorial (UEI) va organitzar la X Nit Empresarial – Premis UEI 2024 amb la finalitat de reconèixer públicament l’esforç de les empreses i persones emprenedores del Vallès Oriental. Des de JDA vam participar com a patrocinadors de l’esdeveniment i Cristina Díaz, directora de Mobilitat Internacional, va ser la persona encarregada de lliurar el premi a la firma Ars Pirotècnia com a empresa més innovadora.

 

La celebració, que va acollir a més de 250 assistents, va tenir lloc al Mas de Sant Lleí va comptar amb Pep Garcia, president de la UEI, que va presentar les demandes principals de l’empresariat de la comarca al nou Govern de la Generalitat de Catalunya. A més, l’esdeveniment va comptar amb la presència de Josep Sánchez Llibre, president de Foment del Treball Nacional i vicepresident de la CEOE, així com Natàlia Mas, Consellera d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya.

 

JDA/SFAI



Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.