JDA rep el premi al millor projecte en Human Capital Solutions al meeting internacional de SFAI a Lisboa

Del 12 al 14 d’octubre la xarxa internacional de despatxos professionals SFAI va celebrar el seu Annual Meeting a Lisboa. L´esdeveniment va recollir més d´un centenar dels associats a la xarxa provinents de tot arreu del món. SFAI és present a 110 països, compta amb 300 oficines i més de 12.000 professionals en els àmbits fiscal, laboral, legal i consultoria per a empreses i negocis.

La reunió va donar lloc a les presentacions de les novetats més interessants a nivell de desenvolupament de negoci a països com Índia, Àfrica i Orient Mitjà entre d’altres. A més Joan Díaz, Director General de JDA, va recollir el premi al millor projecte a l’àrea de Human Capital Solutions de mans de Paula Vidal, directora de l’àrea a SFAI i Pablo Fudim, Chief Technology Officer a SFAI. Aquests dies a la capital portuguesa han generat una gran interacció entre els assistents creant sinergies de futur i col·laboració a nivell internacional.

 

 

JDA/SFAI



Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.