Paper La Empresa Familiar

Imagen paper La Empresa Familiar

Les empreses familiars són key players en l’organització econòmica, ja que representen la part més important de la generació de riquesa. A Espanya representen el 89% sobre el total de les empreses i són el major generador d’ocupació amb un 67% d’ocupació i un 57,1% del PIB en el sector privat.

L’empresa familiar ens preocupa, i aquesta no deixa de tenir les mateixes característiques que una altra empresa. La diferència essencial es troba en la seva connexió amb el grup familiar que posseeix una influència directa en el seu govern i gestió.

El convidem a llegir aquest informe, descobreixi de la mà de JDA com és una empresa familiar, quins són els seus factors clau, les seves estructures de govern, la seva fiscalitat i com ha de preparar-se una successió en la mateixa.

 



Dejar un comentario "El nombre que nos facilite aparecerá publicado junto a su comentario"

Subscriu-te a la nostra newsletter

Informació bàsica sobre Protecció de dades
Responsable: JDA Expert LegalTax, S.L.P.; Finalitat: L’enviament de comunicacions comercials; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional; Informació adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://www.jda.es/protecciondatos/contactos/.